Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Учні Пологівської школи отримали подарунок від народного депутата - комп’ютерний клас

Учні Пологівської школи отримали подарунок від народного депутата  - комп’ютерний клас
Комп’ютерна грамотність у сучасному світі є необхідною умовою чи не для кожної професії. В  століття інформаційно-комунікаційних технологій діти повинні йти в ногу з часом, а тому, навчальні заклади мають бути забезпечені належним комп'ютерним оснащенням.
В Пологівському колегіумі №1 комп’ютерний клас з’явився у 2003 році і з того часу жодного разу не оновлювався, заняття проводилися на технічно застарілому обладнанні. На придбання сучасних комп'ютерів в бюджеті не було коштів. Втім навчальний заклад не лишився сам на сам з цією проблемою. Допомога прийшла від народного депутата України Вадима Кривохатько, який особисто зайнявся питанням поліпшення матеріально-технічної складової навчального процесу і придбав для колегіуму сучасну комп’ютерну техніку.
28 листопада 2016 року відбулось урочисте відкриття оновленого класу інформатики в Пологівському колегіумі №1. Депутат передав закладу 11 нових персональних комп'ютерів з усією необхідною комплектацією.
«Інформаційно-комп’ютерні технології посідають значне місце у нашому житті. Втім, новітні технології все одно розробляються людиною. А підґрунтям для майбутніх відкриттів є шкільні знання. Новий комп’ютерний клас дасть змогу учням поглибити і поширити свої знання», - зазначив Вадим Кривохатько.
Благодійна діяльність Вадима Кривохатько охоплює чимало сфер життя, серед яких поліпшення житлово-комунального господарства у селищах, допомога в зону АТО, придбання карет «швидкої», медичного обладнання, автотранспорту для шкіл, ремонти в дошкільних закладах освіти, будинках культури тощо. Тільки нещодавно, 21 листопада, депутат передав громаді м.Поліг модернізований автобус «ПАЗ» для здійснення безоплатного перевезення соціально незахищених верств населення.

Детальніще - у розділі "Відео"