Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

На прийом до дитячого лікаря - в оновлену амбулаторію

На прийом до дитячого лікаря - в оновлену амбулаторію
Народний депутат України Вадим Кривохатько залишається вірним традиції допомагати соціальній сфері району і брати дієву участь у втіленні в життя масштабних та коштовних проектів, покликаних покращити життя громади Вільнянщини. Цього разу увагу було приділено реконструкції сімейної амбулаторії (колишньої дитячої консультації) Центру первинної медико-санітарної допомоги, розташований у Вільнянську, по вул. Бочарова. Прийом тут ведуть лікарі-педіатри, які надають меддопомогу та проводять профілактичні огляди понад трьох тисяч дітей та підлітків з Вільнянська та приписаних до амбулаторії навколишніх сіл.
Реконструкцію цього закладу, яка давно вже була на часі, здійснити вдалось завдяки співпраці народного депутата та районної влади. ЇЇ загальні параметри такі - загалом на проект витрачено 528 тис. гривень. З них 228 тис. гривень  - кошти районного бюджету. 300 тис. гривень - це особистий внесок Вадима Кривохатька. У переліку виконаних підрядчиком робіт, а їх якісно, швидко а головне майстерно здійснили будівельники ПП "Смірний Д.Ю." - повна заміна старої підлоги, тут покладено новеньку плитку; монтаж нової стелі; ремонт освітлення; повна заміна на нові вікон, дверей; профілактика системи опалення; оновлення стін; перед входом з'явився зручний пандус, змінили зовнішній вигляд фасад та ганок будівлі. Позитивними враженнями відвідувачі амбулаторії - діти та їх батьки, переймаються з перших же кроків по оновленому приміщенню. Тут тепло, світло, затишно та охайно. Власне, як і повинно бути у будь-якому дитячому закладі.
У понеділок, 14 грудня, до медичного персоналу дитячої амбулаторії та їх маленьких пацієнтів завітали народний депутат України В.В.Кривохатько, голова райради А.О.Салякін, депутат облради Г.Ф.Бурка, депутат Вільнянської міської ради В.А.Бумажний, який свій робочий день, за словами будівельників, розпочинав з відвідин саме цього об'єкту, керівники медичної галузі району, представниками громадськості, щоб взяти участь у символічному відкритті оновленої амбулаторії.
Вадим Кривохатько:"Хочеться, щоб наші діти вже з пелюшок звикали до хорошого. Але ці враження залишатимуться на все життя. Велике спасибі за участь у справі райраді, керівництву ЦРЛ, яке теж виділяло гроші зі свого бюджету. Це добрий приклад співробітництва. Загалом же суспільство і оцінюється по тому, як воно ставиться до своїх дітей та літніх людей. І допомогати їм ми повинні, не зважаючи на гострі проблеми сьогодення. Я це намагаюся робити постійно в міру своїх можливостей. Закликаю приєднуватися до цього і усіх своїх земляків"